четвер, 27 травня 2010 20:55

В Умані біля школи жорстоко побили вчителя

Автор: Gazeta.ua
  Учитель школи №5 міста Умані Максим Барчук
Учитель школи №5 міста Умані Максим Барчук

26 травня біля школи N5 міста Умані на Черкащині жорстоко побили вчителя хореографії Максима Барчука, 24 роки.

Зі слів свідків, надзвичайна подія трапилася близько 15.30, біля вхідних дверей до школи. Як розповідають місцеві, 26 травня у школі N5 проводили випускний для учнів молодших класів. Він мав початися о 16.00. Усі запрошені батьки станом на 15.30 зайшли до школи.

Максим Барчук розповів кореспонденту Gazeta.ua, що у той час якраз виходив із шкільного приміщення. Зі слів Максима, невідомий йому чоловік без будь-яких на те причин почав нецензурно висловлюватися у бік вчителя. Максим каже, попросив невідомого представитися і пояснити причину такої поведінки.

Той у відповідь двічі вдарив його кулаком - спершу в живіт, потім у щелепу. Збив Максима з ніг. Падаючи, він ударився головою об колону. Вчителі школи N5 розповіли Gazeta.ua, що після побоїв Максим перебував у шоковому стані, ішов закривавлений від школи. Його перестріли колеги і відвезли машиною до місцевої стоматологічної поліклініки.

Нападник вибив учителю два зуби. Після візиту до стоматологічної поліклініки Максим поїхав додому. Ввечері йому стало гірше, викликав "швидку". Лікарі "швидкої" приїхали додому, вкололи обезболююче. Зранку 27 травня Максим Барчук самостійно поїхав у лікарню. Травматологи сказали, що у вчителя зламано щелепу., його госпіталізували.

Сьогодні, 27 травня, Барчуку зробили операцію - складали кістки щелепи. Зараз він лежить у відділенні нейрохірургії місцевої лікарні. Годують Максима через трубочку, він ледь може говорити.

Зі слів учителя, бійку бачили прибиральниці і кілька учнів молодших класів, які в той час бігали по шкільному подвір"ю.

Як вдалося з"ясувати Gazeta.ua, Максима побив Олег Сотніченко. Син Сотніченка навчається у 4-му класі, відвідує заняття в Барчука. Хлопчик пояснив учителям після того як батько побив учителя, що Максим Барчук кричав на нього на уроках і робив зауваження. І що він поскаржився на це батькові.

Сьогодні по обіді до палати, у якій лежить Максим Барчук, приходив слідчий із міського відділу міліції Умані. Завтра слідчий опитуватиме свідків побиття у школі.

Прес-служба міського відділу міліції Умані повідомила Gazeta.ua, що міліція перевіряє цей факт.

В Умані розповідають, що раніше Олег Сотніченко був пов"язаний із місцевим кримінальним світом. Він несудимий. Зараз Олег Сотніченко займається бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «В Умані біля школи жорстоко побили вчителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути