понеділок, 12 квітня 2021 07:17

В Україні знову стане холодно: синоптики сказали, коли

В Україні знову стане холодно: синоптики сказали, коли
Найближчими днями в Україні очікується до +20 і майже без дощів. У другій половині тижня знову стане холодно. Фото: pixabay.com

Погода порадує українців сонцем і теплом на початку тижня. У другій половині до нас знову повернеться похолодання. Зливи накриють Житомирську, Вінницьку та Одеську області. На Закарпатті в середині тижня будуть дощі з мокрим снігом.

У понеділок, 12 квітня, практично по всій країні температура підніметься до 18-19 градусів тепла. Дощі можливі на південному сході. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, центральних і західних областях 12 квітня без опадів, невеликий дощ очікують лише в Черкаській області. Удень 16-19 градусів тепла на заході, 13-15 – на півночі і до 16-20 – на південному сході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода буде на Великдень

У Києві вдень очікується 14-16 градусів і невеликий дощ.

13 квітня по всій Україні буде сонячно з невеликою хмарністю, температура в деяких областях підніметься до 21 градуса. Погоду обіцяють суху, тільки у Вінницькій області місцями невеликі дощі. У столиці дощів не буде і в основному очікується сонячна тепла погода.

2-й місяць весни принесе тепло. Середня місячна температура повітря у квітні становитиме +7...11С°. До середини квітня температура поступово збільшиться до +18...21С°. Але потім знову знизиться до +14С°. Щодо опадів, то інколи пройдуть лише дрібні дощі. Вербна неділя буде прохолодною.

Зараз ви читаєте новину «В Україні знову стане холодно: синоптики сказали, коли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути