вівторок, 22 грудня 2009 08:34

В Україні від переохолодження загинули 32 людини

В Україні від переохолодження загинули 32 людини

Станом на 21 грудня в Україні від переохолодження загинули 32 людини.

Найбільше жертв у Донецькій області - 11 осіб, на Волині та в Хмельницькій області - по чотири людини, в Луганській - 3. По дві людини замерзли - в Сумській, Херсонській і Черкаській областях. І по одній - в Івано-Франківській, Кіровоградській, Рівненській і Чернівецькій областях, передає 5 канал.

У цілому ж до медиків з обмороженням звернулися майже 700 осіб. З них 465 - зараз у лікарнях.

Як повідомили в прес-центрі ГУ МВС в області, серед жертв морозу більшість - люди без постійного місця проживання і які зловживають спиртним.

Попри такі наслідки негоди, синоптики запевняють - мороз та сніг вже відступають. Плюсову температуру обіцяють із середи, а на Новий рік - зимову, але м"яку погоду. За словами начальника Гідрометцентру Миколи Кульбіди, потепління розпочнеться із Західних областей України і поступово пошириться на інші регіони.

Напередодні також повідомлялося, що від переохолодження в Львівській області, за інформацією ГУ МНС України в Львівській області, в одному з сіл від переохолодження померла самотня пенсіонерка.

Як повідомляла прес-служби ГУ МВС Києва, 16 грудня до столичної лікарні швидкої допомоги поступила особа без певного місця проживання, яка замерзла на вулиці. Проте лікарям, на жаль, не вдалося її врятувати, тож за кілька годин вона загинула.

У Тернопільській області від переохолодження помер 57-річний чоловік.

Загалом у пунктах обігріву МНС надана допомога 1111 людям. Від снігових заметів розчищені 2260 кілометрів автошляхів. Із заторів вивільнені 5018 одиниць техніки і 9398 людей, за добу – 167 одиниць техніки та 308 людей.

Зараз ви читаєте новину «В Україні від переохолодження загинули 32 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути