понеділок, 21 грудня 2009 14:18

У Польщі страшні морози вбили 72 особи

У Польщі страшні морози вбили 72 особи

Через сильні морозів в Польщі загинуло вже 72 особи з початку грудня, в тому числі 42 особи - лише за останні вихідні. Місця, де б могли переночувати безпритульні, вже переповнені, однак польська поліція закликає громадян повідомляти про тих, хто ночує на дворі, пише Tvn24.

У ніч з суботи на неділю температура в Польщі впала нижче -20 градусів, а в деяких регіонах і до -24 градусів. У зв"язку з низькою температурою різко зросла і кількість людей, які померли внаслідок переохолодження організму.

Здебільшого загинули бездомні та п"яні особи. Алкоголь, як попереджає поліція, створює помилкове враження спеки. Тим часом, тіло охолоджується набагато швидше.

Польська поліція звернулася до населення з тим, щоб усі небайдужі повідомляли про людей, які можуть бути в небезпеці. Також, літніх людей попросили повідомляти близьким людям, куди і як надовго вони збираються піти, а також вдягнутися відповідним чином.

Представники благодійних організацій скаржаться, що не вистачає притулків для безпритульних, та роблять усе можливе, щоб врятувати замерзаючих

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Польщі страшні морози вбили 72 особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути