пʼятниця, 04 лютого 2022 13:34

В Україні суттєво погіршиться погода: оновлений прогноз

Завтра в Україну прийдуть атмосферні фронти з північного заходу Європи, які принесуть сніг, мокрий сніг та посилення вітру.

Спочатку опади охоплять західну та північну частини країни, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Плануйте невеличкі подорожі-прогулянки сьогодні й у неділю. У суботу можна кинути досвідченим оком на старіючу зиму і зайнятися потихеньку сортуванням речей у шафі та кухонних тумбочках. Щоб навесні було менше роботи вдома, а більше часу - для сонця та свіжого повітря", - ідеться у повідомленні.

Більшість центральних областей потраплять у вологу повітряну масу в суботу вдень. Південь та Схід відчують прихід атмосферних фронтів із опадами вже аж пізно ввечері 5 лютого та вночі 6 лютого. Вітер у більшості областей буде північно-західний з переходом на південно-західний, поривчастий, місцями до штормових поривів. Цей перехід до південного напрямку спричинить потепління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лютневими морозами йде незначне потепління: прогноз до кінця тижня

Автор: facebook.com/tala.didenko
  В Україні пануватимуть фронти з північного заходу Європи
В Україні пануватимуть фронти з північного заходу Європи

Найближчої ночі ще буде морозно, -2...9°С, на Півночі -7...12°С. Вищою буде нічна температура на Заході, близько нуля. Проте вдень у суботу температура повітря повсюди в Україні підвищиться. Хіба у східних областях ще затримається невеликий мороз. А ось у неділю й у східній частині також потепліє. Скрізь 6 лютого передбачається протягом дня 0...+3°С, на Півдні +2...6°С.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Завтра очікуються сніг, мокрий сніг та посилення вітру
Завтра очікуються сніг, мокрий сніг та посилення вітру

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну прийшло лютневе похолодання: де чекати снігу

Завтра у Києві очікується хмарна погода. 5 лютого у столиці йтиме сніг, вдень переходитиме у мокрий сніг. Найближчої ночі -6...9°С, а завтра вдень потепліє до відлиги, посилиться вітер. У неділю суттєвих опадів у Києві не буде, очікується тепла вітряна погода.

"Кияни, постійні й тимчасові! Негайно знайдіть зараз привід піти на вулицю, якщо ви не хворієте чи не мусите сидіти три години на п'ятихвилинній нараді. Бо оце розкішне сонечко - лише сьогодні. А вітаміни корисні активізуються на сонці, не кажучи вже про хороший настрій та поворот на весняний оптимізм", - додала синоптикиня.

4 лютого на дорогах України очікується ожеледиця. Оголосили перший рівень небезпечності, жовтий. Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Зараз ви читаєте новину «В Україні суттєво погіршиться погода: оновлений прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути