четвер, 25 березня 2010 09:26

В Токіо покажуть фільм про японського Чебурашку

В Токіо покажуть фільм про японського Чебурашку

У токійському виставковому центрі Big Sight сьогодні відкрився Міжнародний анімаційний ярмарок, в якому беруть участь 244 компанії та організації мультиплікаційної індустрії з Японії та ще шести країн світу, включаючи Китай, США, Південну Корею і Францію. Увазі численних відвідувачів будуть представлені останні роботи у цій галузі кіномистецтва. Серед них одна з головних інтриг - черговий мультфільм про Чебурашку, який зняли в Японії.

Мультфільм оповідає про нові пригоди відомого героя і його друзів. Стрічка вийде в прокат в грудні цього року, повідомили в компанії Frontier Works, яка продюсує і рекламує цей мультфільм.

Прихильники Чебурашки на ярмарку зможуть відвідати відділ, присвячений їхньому улюбленому героєві, подивитися відеоролики про зйомки нової стрічки, придбати CD і DVD-диски з фільмами, а також іграшки.

По шести телеканалах японського телебачення з жовтня 2009 року вже йде мультсеріал про Чебурашку, який зробили японські художники-мультиплікатори.

Як розповів раніше популярний дитячий письменник Едуард Успенський, який придумав цього забавного героя, "в японцях поєднуються жорсткі "самурайність", яка виявляється у важких обставинах, і дуже м"який, ніжний, дружній характер. Тому Чебурашка їм зрозуміліший, ніж, наприклад, Карабас-Барабас або Соловей-розбійник".

Про Чебурашку вперше дізнались в Японії в 2001 році, і відтоді він придбав тут велику популярність. Його плюшеву копію, а також чашки, ручки, футболки з його зображенням можна купити майже у всіх іграшкових магазинах.

Міжнародний ярмарок анімації, головою оргкомітету якого є губернатор Токіо Сінтаро Ісіхара, проводиться в японській столиці вже в дев"ятий раз. Щорічно тут надається можливість познайомитися з останніми новинками в аніме, поговорити з відомими операторами, режисерами і художниками або придбати мультфільми та іграшки. Традиційно організатори готують для відвідувачів обширну культурну програму, включаючи театралізовані вистави і виступи естрадних виконавців.

Ярмарок завершиться 28 березня. Як очікується, його відвідають близько 130 тис. прихильників мультиплікації.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «В Токіо покажуть фільм про японського Чебурашку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути