понеділок, 08 жовтня 2007 08:32

У Сумах голий збоченець із пістолетом бігав по дитячій лікарні

Ексгібіціоніста самостійно затримали лікарі й передали правоохоронцям, сподіваючись, що ті його покарають. Але в міліції його дії кваліфікували як дрібне хуліганство. Тому "лікарняного пустуна" відпустили. Переполох у дитячий лікарні виник через напівголого чоловіка. Той зайшов до палати дівчаток і повідомив, що до них повинні покласти ще одну пацієнтку, тому він повинен на неї почекати. Через кілька хвилин свідки бачили, як налякані діти тікали зі своєї палати.

"Забігли дві пацієнтки - дівчатка-підлітки - зі скаргою, що в їхню палату зайшов чоловік і виконував розбещуючі дії з оголеним статевим членом. У дівчаток був повний шок", - сказала заступник головного лікаря Сумської обласної дитячої лікарні Ганна Богданова.

Коли лікарі прибігли в палату, чоловіка вже не було. Проте мами інших дітей бачили, як він тікав у напрямку неврологічного відділення. За якусь хвилину порушника лікарняного розпорядку затримали медпрацівники і примусили його в кріслі під охороною чекати на міліцію. Медики говорять: із такими візитерами стикаються вперше.

"Це теж є формою сексуального насильства, хоч і не фізичною, але психогенним насильством, яке може травмувати людей і дітей. І тому з цим явищем потрібно боротися так само, як і зі зґвалтуванням та іншими злочинами. Далі вже справа за слідством", - заявив завідувач психоневрологічного відділення Леонід Біттерліх.

Під час затримання ексгібіціоніста правоохоронці вилучили у нього ще й пістолет травматичної дії. У відділенні затриманий розповів, нібито він тільки зайшов у лікарню, оскільки шукав туалет. Вочевидь, свідчення потерпілих до уваги вирішили не брати. Тому криміналу в діях затриманого не знайшли.

"Він був доставлений в органи внутрішніх справ, склали адміністративний протокол за появу в громадському місці в стані алкогольного сп"яніння і розпивання спиртних напоїв. Ця людина відбудеться штрафом", - заявив помічник керівника Сумського МРО міліції Владимир Кузьменко.

Обласна дитяча клінічна лікарня розташована на околиці міста. Поряд - поле і кущі. Тому медики сподіваються, що після інциденту міліція допоможе з охороною або з установленням кнопки тривоги.

 

За матеріалами:  НТН

Зараз ви читаєте новину «У Сумах голий збоченець із пістолетом бігав по дитячій лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути