Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 12:38

У США голодують майже 700 тисяч дітей

Кількість голодуючих дітей в США виросла в 2007 році на 50% в порівнянні з попереднім роком і склала майже 700 тисяч осіб, свідчить щорічна доповідь Міністерства сільського господарства США, який присвячений продовольчій безпеці.

Згідно докладу, минулого року з голодом боролися понад 36 мільйонів дорослих американців і дітей. Це на 700 тисяч людей більше, аніж в 2006 році.

У дану категорію входять громадяни, у яких або не вистачає грошей на їжу, або немає доступу до каналів продовольчої допомоги, щоб підтримувати здоровий спосіб життя.

Ще 12 мільйонів американців включено в категорію громадян з "дуже низьким рівнем продовольчої безпеки". Ці люди часто не можуть собі дозволити ті або інші продовольчі товари, які зазвичай складають їхній раціон.

Нагадаємо, Всесвітня продовольча програма ООН (WFP) має намір зважаючи на світову кризу, пов"язану з браком продовольства, виділити $214 млн для людей в областях, що найбільше страждають від голоду, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «У США голодують майже 700 тисяч дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути