Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2009 08:18

В Росії стався черговий теракт на залізниці

В Росії стався черговий теракт на залізниці

Перед пасажирським поїздом номер 374 "Тюмень-Баку" в Дагестані в понеділок вранці підірвали залізничне полотно. За попередніми даними, загиблих немає, повідомили в черговій частині лінійного управління внутрішніх справ на транспорті Махачкали.

"На пікеті номер 7 Ізбербаш-Інчхе перед пасажирським поїздом номер 374, що йшов з Тюмені в Баку близько 6:00 за московським часом було підірване залізничне полотно. За попередніми даними, жертв і постраждалих немає", - повідомили "Інтерфаксу" у правоохоронних органах Дагестану в понеділок вранці.

За словами джерела, "склад не зійшов з рейок, при цьому локомотив протягнув вагони ще близько 150 метрів по вже пошкодженому полотну".

У правоохоронних органах повідомили, що підрив стався на парному шляху. В даний час склад зупинений. До місця події прибувають співробітники правоохоронних органів, а також представники інших екстрених служб.

Зараз рух по ділянці Північнокавказької залізниці, де вранці стався вибух, відновлений - вибух не наніс серйозних пошкоджень залізничному полотну.

"Частково пошкоджений залізничний насип. Сам шлях не постраждав. Невеликі пошкодження отримав локомотив потягу Баку - Тюмень. В даний момент він вже попрямував до місця призначення - місто Баку", - сказало джерело агентства в Махачкалінському відділенні Північнокавказької залізниці.

Як відомо, в п"ятницю увечері стався вибух на залізничному полотні під час проходження потягу "Невський експрес".

За останніми даними, при катастрофі поїзда загинули 26 і постраждали 96 осіб, доля ще 18 осіб з"ясовується.

Зараз ви читаєте новину «В Росії стався черговий теракт на залізниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути