середа, 23 вересня 2009 13:57

В Росії семеро людей загинули в аварії теплохода

В Росії семеро людей загинули в аварії теплохода
Сім членів екіпажу теплохода "Сильний", який затонув у російському озері Пясіно, загинули.

Про це повідомило управління МНС у Красноярському краю РФ.

Стало відомо, що катастрофа сталася не 22 вересня, як повідомлялося раніше, а 20 вересня. Про аварію повідомлення надійшло лише 23 вересня, коли п"ятеро людей, що вижили під час катастрофи добралися до найближчого житла: у районі, де затонув теплохід, не працював стільниковий і радіозв"язок.

На борту теплоходу типу "Ярославець" перебували 12 осіб, а також вантаж: 12 бочок із пальним і будматеріали. У результаті шторму судно перекинулося. Четверо людей опинилися заблоковані в центральному кубрику, врятувати їх не вдалося. Вісім людей, що знаходилися на палубі, у тому числі капітан, були змиті за борт.

За наказом капітана п"ятеро людей спустили човен і попрямували за допомогою в промислову точку "Білий Яр", однак через несправність двигуна дісталися до берега лише вранці 23 вересня. Капітан і два члени екіпажу залишилися на перевернутому судні.

На місце корабельної аварії вилетів вертоліт з п"ятьма рятувальниками. Рятувальники встановили, що троє членів екіпажу, які залишалися на судні, також загинули.

Нагадаємо, 23 вересня стало відомо про те, що в озері Пясіно в Красноярському краї затонув теплохід, на борту якого, за різними даними знаходилися від 7 до 12 осіб. П"ятеро людей врятувалися, доля ще 7 була невідомою, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Росії семеро людей загинули в аварії теплохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути