Ексклюзиви
середа, 21 липня 2010 08:50

В Одесі скутер на смерть збив росіянку (ФОТО)

 
В Одесі загинула 23-річна громадянка Росії Крістіна Алімова. Вона зі своїм хлопцем відпочивала на березі Чорного моря. Трагедія сталась в мить, коли вони каталися на "банані", в який на величезній швидкості врізався скутер.

Її супутник з численними переломами доставлений в лікарню. Медики вважають стан молодого чоловіка важким. За даними Life News, Алімова приїхала до Одеси з Санкт-Петербурга. Зі своїм супутником, 22-річним Олександром Турсимбековим, вона зустрічалася три роки. До Одеси вони приїжджали вже третє літо поспіль.

"Хлопець катався на червоному скутері. Пізніше в акваторію виїхав ще один скутерист, до його агрегату був причеплений надувний пліт, в якому сиділи хлопець з дівчиною. Потім хлопець на червоному скутері почав хизуватися, крутив там щось на воді. І, мабуть, не впорався з керуванням, різко влетів в другий з причепленим плотом. Все трапилось в лічені секунди. Лихач врізався просто в пліт. Хлопець ніби як не сильно постраждав, а ось дівчина отримала сильний удар по голові", - розповів газеті "Комсомольська правда" очевидець події.

Водій червоного скутера був затриманий міліцією.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі скутер на смерть збив росіянку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути