вівторок, 04 березня 2008 21:01

В Одесі керівник міліцейського підрозділу привласнював зарплату підлеглих

Службою безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою припинена протиправна діяльність керівника одного з підрозділів ГУМВС України в Одеській області, який систематично здійснював незаконні побори з підлеглих з метою особистого збагачення.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

За даними прес-центру, в рамках кримінальної справи, порушеної 29 лютого поточного року органами прокуратури за матеріалами СБУ за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України, посадова особа була затримана 3 березня співробітниками спецпідрозділу СБУ "на гарячому" під час привласнення ним частини зарплати тих підлеглих, службова діяльність яких була пов"язана з реєстрацією автомобілів.

В ході обшуку в його службовому кабінеті вилучено 25 тисяч гривень і щойно "закрита" відомість про видачу грошового забезпечення особовому складу підрозділу з власноручними підписами "одержувачів".

Відмічений співробітник міліції затриманий в порядку ст.115 Карно-процесуального кодексу України і доставлений в ізолятор тимчасового тримання Одеського ГУ ГУ МВС України в Одеській області. Продовжується слідство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі керівник міліцейського підрозділу привласнював зарплату підлеглих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути