вівторок, 23 березня 2010 13:54

В Одесі на Гуморині чекають 100 тисяч гостей

В Одесі на Гуморині чекають 100 тисяч гостей

Міська влада Одеси очікує, що на Гуморину-2010 приїдуть до 100 тисяч осіб з інших міст України, а також з-за кордону.

Як повідомила під час прес-конференції у вівторок віце-мер Одеси Тетяна Фідірко, святкування розпочнеться з відкриття пам"ятника Костянтину Паустовському в Саду скульптур біля Літературного музею.

На Гуморину організатори обіцяють традиційну карнавальну ходу, виставку карикатур та гала-концерт на Куликовому полі.

За словами Фідірко, на Приморському бульварі відбудеться виставка карикатур, у якій візьмуть участь роботи понад 200 українських художників, у Міському саду - свято для дітей Гуморинка-2010, а на Катерининській площі - фестиваль студентських команд КВН Аукціон жартів. Крім того, за її словами, на вулиці Дерибасівській будуть організовані "чисто одеські атракціони", серед яких гурман-шоу - чемпіонат з поїдання фаршированої риби.

З 16:00 до 18:00 карнавальна колона пройде по маршруту від вулиці Садової через Дерибасівську, Рішельєвську, Пантелеймонівську вулиці на Куликове поле, де о 18:00 розпочнеться гала-концерт. Цього року в ньому візьмуть участь Потап і Настя Каменських, Вечірній квартал, гурт Дюк-тайм і низка одеських артистів. Концерт завершиться в 21:00 святковим феєрверком.

Після концерту на Куликовому полі розпочнеться молодіжна дискотека, яка триватиме з 21:00 до 23:00. Розважати молодь будуть гурти Тартак, Дилема, Пара нормальних і Чотири королі.

За словами Фідірко, цього разу на вулицях Одеси заборонять продаж алкоголю та пива. Стежити за дотриманням заборони, а також охороняти громадський порядок на Гуморині будуть близько півтори тисячі співробітників міліції.

Як повідомлялося, Міжнародна програма захисту прав споживачів Знак якості за підсумками 2009 року присудила Одесі нагороду в номінації Найкраще місто України.

Влада Одеси традиційно оголошує у зв"язку з проведенням в Одесі Гуморини 1 і 2 квітня неробочими днями, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі на Гуморині чекають 100 тисяч гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути