вівторок, 18 січня 2011 11:54

В Одесі відшукали українку з найдовшою косою (ФОТО)

 

Офіційно зафіксований рекорд країни щодо довжини волосся – 131 см 1 мм у киянки Ганни Гнатюк. Одеситка Алла вже переплюнула його майже на 9 сантиметрів. Довжина волосся цієї красуні – рівно 140 см. Кореспонденти особисто провели замір, коли прийшли у гості до Алли. Такої довгої коси немає ні в кого не тільки в Одесі, але й в Україні. Тепер дівчина твердо має намір відвоювати пальму першості.

"У нашій родині в усіх жінок було довге волосся. У мами і зараз, у 68 років, коса до пояса, - усміхається рекордсменша. - І ніхто ніколи не використовував ніяких спеціальних засобів з догляду. Ось і я мию голову самим звичайним шампунем двічі на тиждень. Вітаміни спеціальні не приймаю, маски і бальзами теж не використовую. І без усього цього волосся у мене здорове, блискуче, красиве, росте нормально, пише "КП в Україні".

На миття у дівчини йде приблизно 10 хвилин, приблизно півгодини на те, щоб висушити волосся феном. А заплітати косу Алла приловчилися за 2-3 хвилини. Так що від шевелюри у неї одна радість. Навіть у школі хлопчиська не смикали за коси, а ставилися з повагою до такої краси. Під час подорожей одеситка завжди у центрі уваги – туристи замість пам'яток насамперед починають фотографувати Аллу. Та й у рідній Одесі їй проходу на вулицях не дають, просять помацати волосся.

Зі своїм хлопцем Аллі теж допомогла познайомитися її шевелюра: на дні народження у спільних друзів дівчина зачепила його косою, а він як побачив її – обімлів.

Про те, що претендує на звання рекордсменки, Алла (вона, до речі, юрист за освітою) вже повідомила у "Національний реєстр рекордів". Тепер чекає експертів, які офіційно підтвердять її першість у категорії "Найдовше натуральне волосся України".

Нагадаємо, рекордний національний прапор 9,5 км завдовжки розгорнули минулого року навколо міського ставу в Тернополі напередодні Дня Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі відшукали українку з найдовшою косою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути