Ексклюзиви
пʼятниця, 04 січня 2013 19:50

В Києві засудили жінку-охоронця СІЗО, яка поставляла ув'язненим наркотики за алкоголь

В Києві засудили жінку-охоронця СІЗО, яка поставляла ув'язненим наркотики за алкоголь
ФОТО: newsmarket.com.ua

Шевченківський районний суд м. Києва виніс вирок у справі жінки-охоронця Лук'янівського СІЗО, яка за пляшку коньяку і шоколадку намагалася пронести наркотики для ув'язнених.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Шевченківського району Києва, молодший інспектор відділу режиму та охорони була затримана на території СІЗО відразу після проходження контрольно-пропускного пункту. Під час огляду особистих речей у неї були вилучені марихуана, гроші і мобільні телефони, упаковані в шість окремих пакетів. З'ясувалося, що жінка-охоронець все це принесла для передачі ув'язненим, і за свої послуги отримала пляшку коньяку і шоколадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові охоронець СІЗО приносив ув'язненим наркотики

Шевченківський районний суд засудив колишнього охоронця Київського СІЗО до п'яти років позбавлення волі з випробувальним строком на три роки. За вироком суду вона втратила звання молодшого сержанта внутрішньої служби України і права на три роки обіймати посади в правоохоронних органах. Сьогодні вирок набув чинності.

Екс-чиновниця Київського СІЗО засуджена за скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) і ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Зараз ви читаєте новину «В Києві засудили жінку-охоронця СІЗО, яка поставляла ув'язненим наркотики за алкоголь ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути