Ексклюзиви
пʼятниця, 26 вересня 2008 19:05

У Києві стартує місячник із благоустрою

У столиці 30 вересня починається осінній місячник із благоустрою, який триватиме до 31 жовтня.

Як повідомили у прес-службі Київської міськдержадміністрації, на благоустрій міста планується витратити понад за 196 млн. грн.

У період місячника особливу увагу приділять відновленню твердого покриття доріг (планується відновити майже 93 тис. кв. м), тротуарів, пішохідних переходів (понад 28 тис. кв. м) і внурішньоквартальних проїздів (понад 64 тис. кв. м.).

Також планується закінчити поточний ремонт об"єктів житлового фонду: відремонтувати фасади на 159 будинках, відремонтувати понад 180 тис. кв. м дахів, 965 вхідних груп будинків (навіси, сходи, двері) і відновити благоустрій понад 19 тис. кв. м територій після аварійного разриття на інженерних мережах. Комплексний благоустрій буде також проведений у 571 навчально-виховному закладі.

Крім того, буде проведений ремонт мереж зовнішнього освітлення: входів у будинки, внутрішньоквартальних проїздів, вулиць, площ, провулків, спусків і т. д. і роботи з зовнішнього освітлення МАФів і торгових закладів.

Також планується висадити понад 22 тис. дерев і 36 тис. кущів, продовжити роботи з зняття понад 5,5 тис. сухостійних дерев і кронування понад 7,6 тис. дерев.

Планується установка 487 нових і 1 тис. 831 відремонтованих контейнерів для ТПВ і облаштування 188 місць для нових контейнерних майданчиків.

Крім того, запланований демонтаж 173 МАФів і 89 об"єктів зовнішньої реклами.

Особлива увага буде приділена облаштуванню спецобладнанням 235 одиниць для вільного пересування людей із обмеженими фізичними здібностями у місцях масового перебування людей (транспортні розв"язки, торгові і медичні заклади і т. д.).

На реалізацію заходів щодо благоустрою планується залучити понад 400 тис. киян.

Нагадаємо, в минулому році за розпорядженням мера Києва Леоніда Черновецького з 1 жовтня до 1 листопада в столиці проходив осінній місячник із благоустрою, озеленення і поліпшення санітарного стану міста. Для здійснення контролю за виконанням відповідних робіт і координації дій міської голови створено відповідну комісію у складі 26 осіб, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві стартує місячник із благоустрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути