понеділок, 21 лютого 2011 19:25

У Києві провалився флеш-моб присвячений дню рідної мови

У Києві провалився флеш-моб присвячений дню рідної мови

Сьогодні о 15.00 на столичному майдані Незалежності мав відбутися флеш-моб "Коло улюблених пісень", присвячений Міжнародному дню рідної мови. Тут зібралося зо 2 десятки журналістів, фотографів та операторів. Ніхто з учасників на акцію не прийшов.

"На фейсбуці зареєструвалося 187 охочих відвідати цей флеш-моб. Вони писали, що точно прийдуть на акцію. Одна жінка сказала, що приведе на флеш-моб свій колектив із 40 дітей. Ще більше тисячі людей вагалося - йти чи ні. Був певен, що все вдасться. За моїми розрахунками мало прийти хоча б зо 3 десятки людей. Коли мені сказали, що ніхто не прийшов, був шокований. Це – 100-відсотковий провал. Думаю, люди просто злякалися морозу. А може, спрацював принцип "моя хата скраю" - вирішили, що інші замість них співатимуть, - розповів генеральний директор навколосвітнього каравану "Інтеркультура" Володимир Сорока. Він організовував цю акцію.

За його словами, учасники акції планували зустрітися на Майдані. Далі співоча хода мала рушити до метро Хрещатик, потім через метро і перехід до місця збору.

"Учасники мали прийти в автентичному вбранні і співати українських пісень. Такі заходи ми проводимо 5 рік поспіль. Раніше ставили свої намети, робили ставку на кількох артистів. Цього року вирішили перейти на європейську практику флеш-мобів. Тут головне, аби люди самі зорганізувалися. Сьогоднішній провал довів, що українцям потрібен цар, який ними керуватиме", - сказав Сорока.

Зараз ви читаєте новину «У Києві провалився флеш-моб присвячений дню рідної мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути