Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 14:41

У Києві погода істотно не зміниться

Найближчими днями в Україні очікується прохолодна погода без істотних змін. Також синоптики прогнозують помірну кількість опадів у вигляді дощу і мокрого снігу. Середньодобова температура складе від -4 до 1 градуса вночі і 1-6 тепла вдень.

У Києві завтра від -4 -1 градусів вночі до 0-5 вдень, опадів не очікується, хмарно з проясненням. У суботу також сухо. Вночі -4 - 1, вдень 0-5 тепла. У неділю можливі опади. Вночі -3 - 2, денна температура повітря від 1 - до 6 градусів зі знаком плюс. У Київській області завтра переважно без опадів. Температура - від -4 - 1 вночі до 0-5 тепла вдень. Вітер південний, південно-східний, 5м/с.

На сході у п"ятницю прогнозується -7/-2 градуси вночі, 1-6 вдень. Істотних опадів не очікується. У суботу вночі синоптики прогнозують -7/-2 градуса, денна температура 1-6 градусів вище нуля, переважно сухо. У неділю можливий дощ. Вночі -4 - 1 градус, вдень 0-5 тепла. Вітер північно-західний, південно-східний, 3м/с.

На заході завтра вночі очікується -4 - 1 градус, вдень 2-7 вище нуля, без опадів, місцями туман. У суботу можливий мокрий сніг. Температура вночі близько -4 - 1 градуса, вдень 2-7 градусів зі знаком плюс. У неділю вночі температура повітря становитиме -1 - 4 градуси, вдень близько 1-6 вище нуля. Можливий сніг, мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7м/с.

У південних регіонах 28 листопада від -5 до 0 градусів вночі, 3-8 зі знаком плюс вдень. Змінна хмарність, без істотних опадів. У суботу вночі - близько -5 - 0 градусів, денна температура 6-11 тепла, дощу не очікується, місцям туман. У неділю очікуються опади у вигляді дощу. Вночі близько 2-7 градусів, вдень 5-10 тепла. Вітер північно-східний, східний, 7м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -5 - 0 тепла, вдень 0-5, опадів не очікується. У суботу - змінна хмарність, без дощу, місцями туман. Вночі -5 - 0 градусів, вдень 0-5 вище нуля. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні змінну хмарність з дощем. Температура вночі - близько -3 - 2 градусів, вдень термометри покажуть 1-6 вище нуля. Вітер південно-східний, 5м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві погода істотно не зміниться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути