понеділок, 22 червня 2020 17:16

У Києві почнуть послаблювати карантин

У Києві почнуть послаблювати карантин
Місто Київ та Вінницька область потрапили під послаблення карантину за новими показниками, які були введені Міністерством охорони здоров'я glavcom.ua

Місто Київ та Вінницька область потрапили під послаблення карантину за новими показниками, які були введені Міністерством охорони здоров'я. Так, на сьогоднішній день до послаблення карантинних заходів не готові 14 областей. Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

МОЗ опублікувало показники для послаблення протиепідемічні заходів згідно з новою затвердженою урядом методикою. За цими новими показниками місто Київ та Вінницька область готові до послаблення карантину.

14 областей не готові до пом'якшення карантину. Так, у Закарпатській та Чернівецькій областях спостерігається надмірна негативна динаміка (понад 10%) та завантаженість ліжок понад 50%.

У Львівській, Волинській, Житомирській, Тернопільській, Івано-Франківській і Рівненській областях також спостерігається негативна динаміка.

У Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Одеській і Чернігівській областях спостерігається зменшення показника охоплення тестуванням.

За минулу добу в Україні зафіксували ще 681 нового хворого на коронавірусну інфекцію. Станом на ранок 22 червня в країні зареєстровано 37 241 випадок зараження Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почнуть послаблювати карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути