вівторок, 22 липня 2008 15:31

В Ізраїлі готувався ймовірний теракт проти Обами (ФОТО)

У Єрусалимі на центральній вулиці бульдозер протаранив два автомобілі та автобус.

Постраждали три людини. Водія бульдозера застрелили: спочатку в нього стріляв цивільний, а потім - поліцейський. Інцидент стався недалеко від готелю, в якому має намір зупинитися кандидат в президенти США Барак Обама, якого чекають в Єрусалимі увечері у вівторок.

Нагадаємо, 2 липня в Єрусалимі було скоєно подібний теракт. Тоді терорист протаранив викраденим бульдозером пасажирський автобус і декілька машин перед тим, як був застрелений офіцером поліції. Тоді, за даними ізраїльської поліції, п"ять осіб загинули і близько 40 поранені.

За даними ізраїльської газети Haaretz, у вбитого палестинця були ізраїльські документи. До того ж у нього було виявлено кримінальне минуле.

Після теракту віце-прем"єр Ізраїлю запропонував ізолювати східні райони Єрусалиму, де проживають в основному палестинці, від решти частини міста. А прем"єр-міністр Ехуд Ольмерт та міністр оборони Ехуд Барак закликали тоді зруйнувати будинок палестинця, повідомляє Корреспондент.net.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі готувався ймовірний теракт проти Обами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути