Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2008 20:00

В Ер-Ріяді чоловік розлучився з жінкою в супермаркеті по гучномовцю

Саудовець вирішив оголосити про своє розлучення по гучномовцю в магазині, коли побачив, як незнайомець передав його дружині папірець з своїм телефонним номером, повідомило саудівське інформагентство.

Саудівська сім"я з трьома дітьми відправилася за покупками в один з крупних супермаркетів Ер-Ріяда. Зайшовши в торговий центр, дружина окремо від чоловіка пішла до магазина з продажу хиджабів (ісламська форма одягу для жінок, що приховує все тіло).

В цей час до неї підійшов молодий чоловік і сунув їй в руку листок паперу із записаним на ньому номером свого мобільного телефону. Жінка узяла папірець і поклала в сумку, не відмітивши, що за нею здалеку спостерігає чоловік.

Розгніваний чоловік відразу ж попрямував до дружини і зажадав оглянути сумку. Діставши відмову, він силою вирвав її з рук жінки і виявив там листок паперу з телефоном. Після цього, не роздумуючи, саудівець підійшов до касира і попросив у нього гучномовець.

Узявши гучномовець, він тричі сповістив покупцям магазина, яких призвав в свідки, що розлучається з дружиною, і у неї немає можливості повернутися до нього знову.

За ісламськими законами чоловікові досить три рази при свідках сказати дружині, що вона розлучена. Тоді він може вважати себе вільним від шлюбних уз.

Потім колишній глава сімейства покинув супермаркет і виїхав додому, залишивши екс-дружину з дітьми в магазині в оточенні здивованих покупців, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Ер-Ріяді чоловік розлучився з жінкою в супермаркеті по гучномовцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути