Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2020 13:15

"В Дашуні відмовили нирки" - рідні благають врятувати життя дитині
3

12-річна Дар'я Завгородня з міста Первомайськ на Миколаївщині перебуває в лікарні "Охматдит". У дівчинки хронічна хвороба нирок 5 стадії. Дитина потребує термінової пересадки органу. Рідні просять допомоги.

Дар'я Завгородня потребує термінової пересадки нирок
Фото: Фото надане Оленою Дехтяренко
Дар'я Завгородня потребує термінової пересадки нирок
Дар'я Завгородня потребує термінової пересадки нирок

"Дашуня є дочкою мого рідного брата. Розвивалася як всі діти. А влітку почала скаржитись на біль у ногах, млявість, сонливість, втому. Ми здали аналізи, в неї різко знизилися показники гемоглобіну. Місцеві лікарі не бачили проблем. Призначили лікування за допомогою препаратів заліза та диклофенаку з ортофеном. Це не дало ніяких результатів. Тому ми звернулися до лікарів Миколаєва. Звідти нас каретою швидкої допомоги відправили в "Охматдит". Там виявили хронічну ниркову недостатність п'ятого ступеня, вторинну анемію і гіпертензію. Нирки відмовили і Дашуня тричі на тиждень проходить гемодіаліз. Лікарі кажуть, що Дашуні потрібна термінова пересадка нирки і є великий шанс на одужання. Дашуню виховує мій брат, я і наші батьки. На лікування і пересадку потрібні чималі кошти. Самотужки не справимося. Тому звертаємося за допомогою до небайдужих людей. Просимо врятувати життя нашої Дашуні", - розповідає тітка Олена Дехтяренко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 3199 7439 (Дехтяренко Олена Євгенівна).

Зараз ви читаєте новину «"В Дашуні відмовили нирки" - рідні благають врятувати життя дитині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути