Ексклюзиви
середа, 15 жовтня 2008 14:53

В центрі Москви сталася перестрілка (ФОТО)


У вівторок близько четвертої години в центрі столиці Росії сталася перестрілка між грабіжниками і співробітниками приватного охоронного підприємства, які їхали з обмінного пункту з крупною сумою грошей, пише LIFE.RU. За їх версією за ними почали стежити ще з обмінника. На вулиці Садова-Чорногрязська їх підрізав "Фольксваген Пасат" сірого кольору (за іншою інформацією "Ауді А8"), з неї вийшли троє невідомих кавказької зовнішності, розбили вікно, відібрали у одного з ЧОПівців пістолет ІЖ-71 9мм і кілька разів вистрілили по машині охоронців.

- Спроба пограбування здійснена на вулиці Садово-Чорногрязській, - повідомило джерело в правоохоронних органах. - Зав"язалася перестрілка. Сумку з грошима вдалося відбити.

Злочинці встигли сховатися на "Фольксваген Пасат". У столиці оголошений план "перехоплення". Співробітники міліції, що виїхали на місце, налічили три кульові отвори на капоті машини.

- У капот стріляли, судячи з усього, для того, щоб за ними не пустилися в гонитву. ЧОПівці встигли запам"ятати фрагмент номера машини, на якій сховалися грабіжники, - 786.

Зараз ви читаєте новину «В центрі Москви сталася перестрілка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути