середа, 22 липня 2009 15:33

В центрі Києва встановлять 20-метровий квітковий годинник

В центрі Києва встановлять 20-метровий квітковий годинник

Квітковий годинник в Києві буде встановлений на схилі вулиці Інститутської поряд з площею Незалежності. Про це повідомив генеральний директор "Київзеленбуду" Юрій Хаєв.

За його словами, годинник буде 19,5 метра в діаметрі. Відповідно до розпорядження мера Києва Леоніда Черновецького, їх встановлять до дня незалежності.

При цьому Хаєв підкреслив, що варіанти місць для розміщення квіткового годинника, який раніше виносився на голосування, не підходять за площею.

"Але на них розміщуватимуться інші об'єкти. Зараз розглядаються різні проекти. Тобто голосування по годиннику враховуватися не буде. Зате тепер ми розуміємо, де мешканці Києва хочуть бачити щось цікаве. І зараз дизайнери "Київзеленбуду" спільно з командою з КМДА продумують, що там можна розмістити, щоб людям сподобалося", - відзначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вул. Грушевського, Золотих воротах або на площі перед НСК "Олімпійський" в Києві планується встановити квітковий годинник. Киянам пропонували залишити свій голос за будь-яке з цих місць, взявши участь в голосуванні на офіційному веб-сайті київської міської влади.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «В центрі Києва встановлять 20-метровий квітковий годинник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути