вівторок, 02 березня 2010 13:37

У центрі Чернівців тролейбус в"їхав у їдальню (ФОТО)

У Чернівцях порожній тролейбус на вулиці Університетській близько 10 години врізався у їдальню.

Водій тролейбусу технічної допомоги зняв великогабаритну машину зі штанг, поставив на ручні гальма, але забув до передніх коліс приставити так званий "башмак", який блокує рух. Вийшов з тролейбусу, відвернувся усього на мить і побачив, що його тролейбус котився прямо у їдальню.

У той час нікого поруч дверей закладу громадського харчування не було, ніхто не постраждав. Власниця закладу Олеся Чипишко про усі події знає від своїх працівників.

"Мені люди розповідали, що водій голосно кричав, аби всі розступились, коли тролейбус котився прямо на наші двері. Але коли мені подзвонили і сказали про аварію, я найперше подумала, що щось трапилось із моєю дочкою. Потім зрозуміла, що всі живі і полегшено зітхнула," – каже.

Власниця закладу громадського харчування та водій про відшкодування усіх завданих збитків домовились на місці.

"Водій виглядає досить порядним чоловіком, - говорить Олеся Іванівна, - він і так вже постраждав. Я йому дала координати фірм, які роблять вивіски – сам за усе заплатить. Так ми з ним і розійшлись".

Водій розмовляти з журналістами відмовився на відріз, сів у тролейбус та поїхав у ДЕПО, нервово викурюючи одну цигарку за іншою.

Натомість начальник тролейбусного управління Іван Іванічек розповів, що водія горе-тролейбусу буде звільнено у найближчі дні. І підтвердив інформацію про те, що всі витрати на ремонт фасаду їдальні чоловік узяв на себе.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Чернівців тролейбус в"їхав у їдальню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути