четвер, 15 грудня 2011 21:44

У Берліні "Дід Мороз" пригощає отрутою відвідувачів новорічних ярмарків

У Берліні "Дід Мороз" пригощає отрутою відвідувачів новорічних ярмарків

Берлінська поліція попереджає всіх відвідувачів різдвяних ринків, що вони можуть стати жертвами серійного отруйника. Злочинець пропонує учасникам передноворічного шопінгу випивку, після якої людина втрачає свідомість і опиняється в лікарні. Від рук зловмисника, одягненого в костюм новорічного чарівника, за тиждень постраждали не менше десяти осіб.

Злочинець полює на клієнтів святкових розпродажів, передає радіостанція Deutsche Welle. Щоб швидше увійти до них у довіру, отруйник одягається в одяг Санта-Клауса. Зазвичай жертвами "поганого Санти" стають жінки, яким він пропонує випити разом з ним спиртне. Спільну "секундну пиятику" зловмисник пояснює народженням сина і бажанням поділитися з усім світом своєю радістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка продавала льодяники з вітрянкою

Після випивки постраждалі непритомніли і приходили до тями вже на лікарняному ліжку. Як показали результати аналізу залишків підозрілого вина, в алкоголь "Дід Мороз" підмішує підвищену дозу синтетичного наркотику "екстазі".

Так, у понеділок ввечері келих глінтвейну злочинець підніс 43-річному чоловіку та його 39-річної супутниці. Через деякий час вони відчули себе погано, а жінку вирвало. Решта вісім постраждалих були отруєні ще минулого тижня. Одна з жертв перенесла часткову та тимчасову втрату пам'яті. Злочини скоювалися на трьох різних берлінських ярмарках, але поліція бачить зв'язок між всіма цими епізодами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдолікар Слюсарчук прогулював уроки в червоноградському ПТУ

Очевидці повідомляють прикмети "дідуся-лиходія": на вигляд курйозному отруйнику близько 45 років, а його зріст становить 180 сантиметрів. У зловмисника кругле обличчя і світле волосся, повідомляє "БалтІнфо". При цьому поліцейські визнають, що у них поки немає ніяких інших "зачіпок".

До пошуку отруйника підключилися й стривожені власники новорічних базарів. Один з них - Чарльз Блюм - обіцяв виплатити тисячу євро за допомогу в затриманні злочинця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід Мороз проявив кмітливість, щоб обчистити банк у Києві

Зазначимо, що злочинець користується німецькою традицією, згідно з якою напередодні Різдва прийнято ходити на ярмарки і пити там глінтвейн або шнапс. У Берліні зараз працюють понад 100 різдвяних ринків, що значно ускладнює завдання поліції зловити підступного "Діда Мороза".

Зараз ви читаєте новину «У Берліні "Дід Мороз" пригощає отрутою відвідувачів новорічних ярмарків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути