Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 14:02

У Барселоні захисники тварин роздяглися догола

Понад 150-т захисників прав тварин з організації Anima Naturalis у неділю, 27 січня, провели в Барселоні акцію протесту проти хутряної промисловості, передає NEWSru Israel. "Тварині потрібне її хутро, а ми можемо обійтися без нього", – проголосили вони. Особливо виразно це прозвучало, враховуючи прохолодну погоду – 13-14 градусів тепла.

Незважаючи на це, активісти роздяглися догола і лягли на тротуар, облившися червоною фарбою. Вражаюче видовище мало стати нагадуванням про жорстокість, з якою люди вбивають лисиць, норок, видр, рисей, бобрів і шиншил.

Anima Naturalis указує, що сьогодні людина має безліч способів зігрітись і вдягтися, не вдаючися до вбивства.

Тварини, хутру яких належить рано чи пізно піти на конвейєр, проводять своє життя в маленьких брудних клітках, вони божеволіють, калічать себе, намагаючись утекти. Методи, якими їх вбивають, болісні, вказують захисники тварин. Крім того, процеси виготовлення хутряного одягу, зокрема дублянок, не екологічні.

Основними виробниками хутряного одягу є Греція, Німеччина, Італія та Іспанія. В Іспанії більшість хутряних ферм розташовані в Каталонії, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Барселоні захисники тварин роздяглися догола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути