Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 08:31

В Австралії з"явиться партія сексу

В четвер, 20 листопада, в Мельбурні відбудеться засновницький з"їзд "Австралійської партії сексу", повідомляє AFP. На думку ініціаторів, австралійців пора захищати від "моральної кампанійщини" та святенництва в політиці. Одне з гасел партії звучить так: "Серйозно про секс". Основним завданням нової партії буде лобіювання інтересів виробників еротичної продукції в парламенті країни.

Одна з активісток руху Фіона Паттен (FionaPatten) в бесіді з агентством зазначила, що поштовхом до створення нового політичного руху послужило нещодавнє рішення австралійського уряду про посилення правил фільтрації інтернет-сайтів з матеріалами еротичного характеру.

На думку Паттен, дані нововведення негативно позначаться на легальній порноіндустрії Австралії. "Через ці нові фільтри в чорні списки потрапляють всі сайти для дорослих, серед яких й абсолютно законні", - заявила вона AFP.

Також Фіона Паттен нагадала агентству про випадок, що стався нещодавно в Австралії. Компанію, що торгувала медичним препаратом, поліпшуючим чоловічу потенцію, влада змусила зняти рекламні білборди через слова "триваліший секс". За словами активістки, маса людей звернулася зі скаргами на слово "секс".

"Це безумство! Дорослі люди бояться слова "секс". Адже секс так само природний, як вживання їжі. Це невід"ємна частина нашого життя", - додала Паттен, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії з"явиться партія сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути