Ексклюзиви
пʼятниця, 09 травня 2008 14:59

Ющенко знайшов для губернаторів ще один головний біль

Президент України Віктор Ющенко вимагає від керівництва Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій терміново вжити спільно з територіальними управліннями органів внутрішніх справ та інших органів виконавчої влади невідкладних заходів, спрямованих на активізацію оперативно-профілактичної діяльності на автошляхах, посилення контролю за дорожньо-транспортною дисципліною.

Як повідомляє прес-служба глави держави, відповідного листа Президент надіслав сьогодні голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

У листі В.Ющенко звертає увагу на ситуацію, що склалася на автошляхах країни. Він підкреслює, що заходи щодо забезпечення створення безпечних умов для учасників дорожнього руху, збереження життя і здоров`я громадян, які вжиті Державною автомобільною інспекцією МВС України, дали певні позитивні результати.

Однак, за словами В.Ющенка, протягом останнього місяця порівняно з попереднім значно збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод. Особливе занепокоєння, підкреслює Президент України, викликає резонансність, тяжкість, рецидивність та зухвала поведінка осіб, що їх скоїли.

Про результати вжитих заходів глава держави просить поінформувати його особисто у 10-денний термін, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знайшов для губернаторів ще один головний біль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути