середа, 28 травня 2008 16:03

Ющенко назвав Ані Лорак доцею

Ющенко назвав Ані Лорак доцею

Ані Лорак, яка зайняла друге місце на Євробаченні-2008, дала в Києві прес-конференцію, під час якої розповіла про своє перебування на музичному конкурсі і майбутні плани.

Повною несподіванкою для співачки стала новина про те, що глава Національної телекомпанії України подав прохання Президентові про присвоєння Ані Лорак статусу Народної артистки України. Не забули і про Кіркорова: співака за його старання хочуть нагородити орденом За заслуги III ступеня.

"Мені дуже приємно. Я, напевно, тоді буду наймолодшою народною артисткою. Мені в 20 років дали заслужену, і от через майже 10 років новий подарунок...", - сказала Лорак.

"Віктор Андрійович [Ющенко], коли мені особисто подзвонив привітати, говорив дуже теплі слова подяки, і навіть назвав мене доцею. Це мене так зворушило... І Віталіна Ющенко мене підтримувала під час фіналу, дуже хвилювалася разом із мною. Вона мене вразила своїм убранням - її одяг від голови до ніг нагадувала суцільний прапор України", - додала співачка.

Не обійшлося і без форс-мажорних ситуацій під час Євробачення. За словами співачки, вона занедужала ангіною. Були також проблеми з убранням і взуттям.

"Коли привезли сукню, вона зходилася і довелося її вже на місці перешивати <...> Босоніжки виявилися надто слизькими, і ми швидко знайшли майстра, щоб підбити підошву. А коли я виходила на сцену, потрібно було танцювати на спеціальному боксі, а він хитався. Потім його закріпили, але хвилювання все-таки було, тому що декорацію змінювали за 30 секунд і могло щось зламатися...", - поділилася співачка.

Із собою Лорак привезла нагороду Press Award Eurovision Song Contest у формі серця. Цей приз одержують фаворити конкурсу за версією акредитованої на нього міжнародної преси.

"Ми привезли серце Євробачення, це його символ. Він виконаний в кольорах сербського прапора. Цю нагороду вручили мені організатори фестивалю, - розповіла Ані Лорак. - Там проводилося голосування за кращого артиста і кращий номер. У результаті нагороду вручили нам. Ми завоювали їхні серця, і це головне. Ми [Україна] ввійшли в історію як найкращий виступ. Ми встановили нові стандарти, і повторити нас буде дуже важко".

За словами артистки, Україна мала зайняти перше місце. Велику роль у її перемозі зіграв російський співак Філіп Кіркоров. Він морально підтримував співачку і переживав разом з нею. Однак про подальше співробітництво з ним Лорак нічого не розповіла.

Незважаючи на проведену роботу, у найближчих планах співачки немає відпустки. Вона збирається вирушити в європейське турне. Після виступу на Євробаченні Ані Лорак уже запросили виступити у Швейцарії, Англії та інших країнах.

Співачка розповіла, що не збирається більше їхати на Євробачення. Кого ж рекомендувати на наступний рік, вона наразі не знає.

Нагадаємо, що на пісенному конкурсі Євробачення-2008 Ані Лорак з піснею Shady Lady посіла друге місце, одержавши 230 балів. Переможцем конкурсу став росіянин Діма Білан з композицією Believe Me (272 бала). Третє місце завоювала співачка Каломіра з Греції з піснею Secret Combination (218 балів), повідомляє Новинар

Зараз ви читаєте новину «Ющенко назвав Ані Лорак доцею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути