середа, 11 лютого 2009 08:02

Унікальний випадок стався з Мішель Обамою (ФОТО)

Фотознімок дружини 44-го президента США Мішель Обами прикрасить березневий випуск журналу Vogue, що вважається найвпливовішим в світі моди. Сам по собі цей факт знаменний.

Друкарська енциклопедія стилю й краси, як прийнято називати Vogue, публікувала фотографії, мабуть, всіх перших леді Сполучених Штатів. Проте Мішель Обама стала лише другою, чий знімок красуватиметься на обкладинці журналу. Першою стала Хіларі Клінтон. Екс-перша леді знялася для модного видання у грудні 1998 року.

Vogue присвячує першій леді вісім сторінок березневого випуску, публікує інтерв"ю з нею, узяте до церемонії інавгурації Барака Обами у Вашингтоні 20 січня.

В інтерв"ю Мішель обіцяла по можливості "кожного ранку" відвозити в школу дочок, 10-річну Малію та 7-річну Сашу. "Звичайно, будуть моменти, коли я не зможу підвезти їх на машині. Я хотіла б, аби моя присутність відчувалася в їхній школі. Я хочу знати вчителів і батьків інших учнів", - додала вона.

Журнал, звісно, розповість про смаки та стиль "першої леді". Вона, до речі, на відміну від інших гостей редакції Vogue, вибирала вбрання для знімків самостійно, без порад стилістів видання.

Мішель знялася в туалетах, що вже демонструвала на публіці: у сукні дизайнера Нарсіско Родрігеса, зшитому для дня виборів 4 листопада 2008 року; у наряді від Джейсона Ву, створеному для інавгурації.

"Перша леді" сама вибирала вбрання для знімків

"Не хочу прикидатися, ніби одяг мене не хвилює. Але в той же час мені доводиться бути дуже практичною. У людей різні смаки, тому кому-небудь завжди не подобається те, що ти носиш", - визнала дружина президента.

Співробітники Vogue вважають, що Мішель чудово розбирається в моді і знає, що саме їй пасує. Крім того, вражає її невимушена манера триматися. "Вона така природна. У ній немає ані краплі удаваності", - відмітив один з редакторів журналу Андре Ліон Таллей.

За матеріалами ИТАР-ТАСС , NEWSru.com, the Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Унікальний випадок стався з Мішель Обамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути