середа, 21 січня 2009 16:47

Подробиці вбрання Мішель Обами для інавгурації (ФОТО)
7

Нарешті всі охочі отримали відповідь на питання, кого з численних дизайнерів, охочих зробити інавгураційний ансамбль для нової першої леді США, обере Мішель Обама.

На церемонії інавгурації Мішель з"явилася в ансамблі дизайнера кубинського походження Ізабель Толедо - жовтому костюмі з шерстяного мережива з підкладкою з французького шовку і теплому кардигані з такої самої тканині.

Намисто Tom Binns сподобалося всім фешн-критикам, а ось зелені рукавички J Crew та зелені туфлі Jimmy Choo викликали слабкі, але нарікання.

Дочки Обами на офіційній церемонії були в пальтах J Crew - одна в темно-синьому, інша - в рожевому. Ні на одному з інавгураційних балів дітей президента не було.

На бальну сукню Мішель Обами чекали, мабуть, з більшою цікавістю, аніж на костюм офіційної частини. І Мішель не розчарувала, з"явившись в шифоновій асиметричній сукні, розшитій бісером та стеклярусом, роботи дизайнера Джейсона Ву.

Джейсон розповів журналістам, що вишивка зроблена ним особисто. Ще в грудні він вислав скетчі власникові одного з бутиків, в якому Мішель часто купує собі одяг. Але він не знав ані того, що вона обрала його сукню, ані того, що з"явиться в ній на балу.

Вона ніжна, жіночна, але при цьому й показна. Я хотів, щоб вона виглядала, як символ свободи.

Всі відзначили, що Мішель обрала дизайнерів не просто талановитих, але ще й незалежних - щоб підтримати їх у важкий кризовий період.

Стосовно новообраного президента США, Барака Обами, то він обрав смокінг Hart Schaffner Marx.

За матеріалами The International Herald Tribune

Фото Daily Mail, Reuters

Зараз ви читаєте новину «Подробиці вбрання Мішель Обами для інавгурації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути