Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 18:06

Мішель Обама з"явиться на сторінках Vogue

Мішель Обама стрімко перетворюється на ікону стилю. Її вбрання обговорюють всі поважні модні видання. Її включають в рейтинги найстильніших знаменитостей. Нарешті, з"явилася інформація, що фото першої леді США прикрасить найближчий номер американського Vogue.

Мішель Обама вважається зараз однією з найстильніших жінок в світі. Багато хто називає Мішель наступною Джекі Кенеді. Принаймні вже сьогодні громадськість з великою увагою і часто зі схваленням відгукуються про відчуття стилю і упевненості першої леді.

Експерти також відзначають, що в цей нелегкий для Америки час, коли в світі вибухнула економічна криза, Мішель Обама поступила мудро, підкресливши в інтерв"ю дешевизну цих нарядів, а також підтримавши своїм вибором не дуже відомих молодих дизайнерів.

Хеміш Боулс, європейський редактор журналу Vogue, який займається виставкою костюмів Джеккі Кенеді в музеї Metropolitan, охарактеризував інавгураційне вбрання Мішель Обами від Isabel Toledo як "надзвичайно елегантне, сучасне та романтичне".

Під час відвідин інавгураційних балів Мішель Обама також продемонструвала публіці шифонову вечірню сукню роботи молодого тайванського модельєра Джейсона Ву, який нещодавно влаштувався в Нью-Йорку.

Наступний стильний крок пані Обама передбачити було неважко. Першій леді США залишилося тільки з"явитися на обкладинці відомого глянсового видання про моду. З чуток, ним стала "модна біблія" - журнал Vogue. Принаймні таку інформацію повідомив особистий перукар Мішель Джоні Райт.

Сталося це під час одного з телевізійних шоу. У прямому ефірі одного з реаліті-шоу Райт заявив, що був радий придумати оригінальну зачіску Мішель для фотосесії в знаменитому журналі.

Представники Vogue не коментують слова Джоні Райта, повідомляючи тільки, що "журнал зацікавлений в співпраці з першою леді", проте джерела з оточення журналу підтверджують, що фотосесія вже відбулася, більш того, зйомку провели в інтер"єрах Білого дому, пише Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама з"явиться на сторінках Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути