неділя, 20 травня 2018 17:07

Українського відеоблогера можуть покарати за проїзд Керченським мостом

  Блогер Віктор Петровський  Фото: obozrevatel
Блогер Віктор Петровський Фото: obozrevatel

Відеоблогер з Миколаєва Віктор Петровський проїхався Керченським мостом, побудованим Росією від Криму до Кубані. Ролик огляду був опублікований у мережі.

На відео чоловік розповів, що не мав ніяких проблем на митному контролі з українським паспортом. Також він похвалив роботу будівельників.

"Хлопці з України, я хочу вам сказати: міст не надувний, він реальний. Дуже гарна якість дороги. Я знімав все на хорошу камеру і обов'язково скоро це покажу всім. Ну а перше моє враження - молодці. Просто молодці. Те, що говорять, те і роблять", - прокоментував Петровський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закликав підірвати Керченський міст: у РФ завели справу на американського журналіста

Відео привернуло увагу Держприкордонслужби України. Її керівник Олег Слободян пригрозив відеоблогеру штрафом в ефірі телеканалу ATR.

"Такі дії в будь-якому випадку є незаконними, тому що відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску - це порушення вітчизняного законодавства. При в'їзді в Україну через діючі пункти пропуску йому доведеться заплатити штраф близько трьох з половиною тисяч гривень", - сказав чиновник.

Росія відкрила автомобільний рух по Керченському мосту з анексованого Криму до Кубані. 36 порожніх вантажівок проїхали по ньому в обід 15 травня. Переправу будували з березня 2016-го. Досі потрапити до Криму з РФ можна було літаком або морем на поромі.

Зараз ви читаєте новину «Українського відеоблогера можуть покарати за проїзд Керченським мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути