понеділок, 07 червня 2010 09:51

Українського педофіла судитимуть у Росії

Українського педофіла судитимуть у Росії

Районний суд Владимира, Російська Федерація, розгляне справу 31-річного громадянина України Івана Семенова, обвинуваченого в насильницьких діях сексуального характеру відносно малолітніх і розбої.

"17 листопада минулого року І.Семенов напав на 12-річну мешканку Володимира. Загрожуючи вбивством, він скоїв відносно дівчинки насильницькі дії сексуального характеру, заподіяв їй тілесні ушкодження, а потім викрав у жертви мобільний телефон. Наступного дня він напав на іншу дитину і з застосуванням насильства і погроз викрав у нього мобільний телефон і гроші", - повідомляє прес-служба СУ СКП по регіону.

Того ж дня злочинець переїхав у Суздаль, де скоїв розбійний напад на місцеву мешканку, відібравши у неї 2 тис. рублів. Потім І.Семенов спробував виїхати до Харкова, але його вдалося затримати в Тулі. Встановлена причетність І.Семенова до здійснення серії аналогічних злочинів в Івановській області і в Москві, відзначили в СУ СКП.

Крім того, раніше І.Семенов був засуджений до 11 років позбавлення волі за зґвалтування восьми неповнолітніх дівчаток на Україні. Відбувши термін, він приїхав до Росії в жовтні минулого року. Як наголошується в повідомленні, І.Семенов знаходив житло в церковних і монастирських приходах.

За наслідками судово-медичних експертиз він визнаний осудним. І.Семенов признався в скоєному, відзначили в СУ СКП.

Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Українського педофіла судитимуть у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути