понеділок, 01 лютого 2010 08:45

Українські моряки в Примор"ї "вибили" зарплату і авіаквитки

Українські моряки в Примор"ї "вибили" зарплату і авіаквитки
Сім українських моряків теплохода "Sea star", які оголосили 26 січня страйк у порту Находка, у понеділок припинили акцію протесту після того, як їм повністю були ліквідовані борги із зарплати і видані авіаквитки на батьківщину за рахунок судновласника, повідомив голова Далекосхідної регіональної організації Російської профспілки моряків ("ДВРО РПСМ") Микола Суханов.

Семеро з 13 членів екіпажа судна, всі жителі Одеси і Донецька добивалися виплати заробітної плати за чотири місяці і повернення на батьківщину. Борг по зарплаті сімом морякам становив близько 70 тисяч доларів.

"Страйкарі звернулися по допомогу до профспілки моряків, який передав їх позови до міського суду Находки. Після цього на теплоході була вилучена вся суднова документація. Ці заходи подіяли на судновласника. Минулої п`ятниці він погасив страйкуючим борги включно по 31 грудня. Проте моряки продовжили акцію протесту, вимагаючи повного погашення боргів і придбання їм квитків на батьківщину за рахунок судновласника. У понеділок страйкарі, одержавши зарплату за січень і авіаквитки, припинили страйк", - сказав співрозмовник РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Українські моряки в Примор"ї "вибили" зарплату і авіаквитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути