Ексклюзиви
субота, 16 жовтня 2010 14:32

Українцям обіцяють дощі, тумани і нічні заморозки

Українцям обіцяють дощі, тумани і нічні заморозки
У неділю 17 жовтня на правобережній частині України очікується дощ, у Карпатах місцями з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів, повідомляє Укргідрометцентр у суботу.

Вночі, вранці в Україні місцями туман. Вітер східний, північно-східний 7-12 м/с. Температура вночі від 0 до 5 градусів тепла, на півдні - 3-8 градусів, на сході та півночі Лівобережжя від 3 морозу до 2 тепла, вдень 6-11 тепла, на півдні та Закарпатті - до 14 градусів. У Криму вночі 5-10, вдень 12-17 градусів тепла.

У Києві очікується невеликий дощ. Температура вночі 2-4, вдень 7-9 градусів тепла.

18 жовтня у західних, Вінницькій та Одеській областях знову пройде невеликий дощ, вночі на високогір'ї Карпат також з мокрим снігом, і на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 градусів вище нуля, в східних областях, на північному сході країни та на високогір'ї Карпат місцями 0-2 градуси морозу, вдень 6-11 градусів тепла, на Закарпатті до 15, на півдні країни вночі 4-10, вдень 10-15 градусів, а в Криму - 14-19 градусів тепла.

У Києві 18 жовтня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів, проте вночі та вранці місцями туман спуститься. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4 градуси тепла, вдень - близько 10.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 17 жовтня найвища температура була зафіксована в 1916 році (22 градусів тепла), а найнижча - у 1976 році (4 градуси морозу).

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Українцям обіцяють дощі, тумани і нічні заморозки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути