четвер, 06 травня 2021 13:37

Українців здивували прогнозом до кінця тижня

В Україні завтра буде порівняно тепло. Схід та більша частина півдня належатимуть сухій погоді. Протягом дня температура повітря в середньому очікується в діапазоні +15...20°С.

На півдні та сході до +22°С, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. Свіжішати повітря почне в західних областях, до +13...15°С.

"Ця свіжість - а якщо чесно, похолодання - пошириться в суботу на всю західну частину країни, північні та більшість центральних областей. 7 ж травня до нас притуркоче черговий атмосферний фронт, який зумовить дощі на заході, півночі, на Одещині та в багатьох центральних областях, окрім Дніпра з районами", - йдеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
 

У Києві також відбудеться ротація атмосферних фронтів. Ніч та ранок п'ятниці у столиці обіцяють бути сухими, а ось вже вдень у Києві пройде дощ. Температура повітря завтра передбачається у межах +17...18°С. У суботу похолодає до +12...14°С, а з неділі нарешті почне теплішати.

Неділя обіцяє сонячну та порівняно теплу погоду, лише в східних областях України затримається дощовий атмосферний фронт та буде трохи прохолодніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода у травні: прогноз синоптика

До кінця тижня в Україні можливі періодичні дощі, а в суботу - похолодання. Проте вже з неділі-понеділка очікується +20...27°С. 13 травня можливі дощі, хоча й буде тепло.

Зараз ви читаєте новину «Українців здивували прогнозом до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути