пʼятниця, 17 травня 2013 14:57

Українців стимулюють бути фінансово грамотними блокнотами Moleskin та ноутбуками Apple

Спільнота у соціальній мережі Facebook "Просто фінанси", головною метою якої є підвищенням фінансової грамотності, у партнерстві зm-house.ua,нещодавно провели розіграш головного призу конкурсу. Розіграш проходив серед всіх користувачів соціальної мережі, які пройшли фінансовий тест на сторінці спільноти.

Користувачам було запропоновано відповісти на запитання про ставлення до грошей і визначити на яку відому та успішну людину зі світу бізнесу та фінансів вони схожі.

Кожного тижня випадковим чином вибирався переможець, який нагороджувався щоденник Moleskine. Приз був обраний не випадково: на думку організаторів, він має спонукати переможців планувати свій час – а це запорука успіху.

З числа ж найактивніших учасників був розіграний спеціальний приз MacbookAir.Щасливим переможцем став Олександр Проскурін, студент Київського національного політехнічного університету "КПІ".

"Дякую Просто фінансам за чесність та за те, що подарували мені такий пристрій, завдяки якому я зможу ще більш якісно поліпшувати свої уміння та навички, ну і звичайно ж буду ще ефективнішим у своїй роботі" – сказав щасливий переможець.

"Фінансова грамотність надзвичайно важлива у сучасному світі, і має стати типовою рисою кожного українця", – впевнені організатори.

 

Зараз ви читаєте новину «Українців стимулюють бути фінансово грамотними блокнотами Moleskin та ноутбуками Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути