Ексклюзиви
понеділок, 29 вересня 2008 13:03

Україна візьме участь у розслідуванні катастрофи теплохода "Толстой"

Українська сторона братиме участь у розслідуванні морської катастрофи з теплоходом "Толстой". Сьогодні, 29 вересня, для участі у розслідуванні причин аварії до Болгарії вже відбув заступник міністра, директор Державного департаменту морського і річкового транспорту Володимир Работнєв. Разом з ним для участі у розслідуванні відряджено капітана Одеського морського торгового порту Олександра Антонова.

Як повідомили у прес-службі Мінтрансу, українська сторона вже відправила відповідні листи морським властям Республіки Болгарія, повідомляє ЛІГА.

27 вересня у Мінтрансзв"язку сформовано оперативний штаб на чолі із заступником міністра, директором "Укрморрічфлоту" Работнєвим. Штаб здійснює збір та аналіз інформації, що стосується обставин події, докладає зусиль для підвищення ефективності пошуково-рятувальної операції. Крім того, члени оперативного штабу Мінтрансзв"язку підтримують зв"язок з сім"ями членів екіпажу, судновласником, класифікаційними товариствами, посадовими особами морських властей Болгарії, Росії, Туреччини та агентствами, що наймали екіпаж для роботи на т/х "Толстой". Фактично 27 вересня почалося розслідування аварії.

Наразі врятовано двох членів екіпажу теплохода "Толстой". Обидва - громадяни України, на судні працювали матросами.

Зараз ви читаєте новину «Україна візьме участь у розслідуванні катастрофи теплохода "Толстой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути