четвер, 18 січня 2018 12:49

Українці скаржаться Омеляну на Укрзалізницю через Фейсбук

Українці скаржаться Омеляну на Укрзалізницю через Фейсбук
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розгляне скарги щодо роботи Укрзалізниці

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розгляне скарги на організацію роботи одного з підрозділів Укрзалізниці в рамках зустрічі представників компанії з громадськими активістами.

Про це він повідомив в коментарі до посту користувача Facebook Костянтина Кравця про продаж місячних проїзних на набираючий популярність напрямок "Тарасівка-Київ".

"Якраз сьогодні проводимо зустріч Укрзалізниці з громадськими активістами. Приходьте о 14:00 до Міністерства, обговоримо і це питання", - написав міністр.

Як повідомив на своїй сторінці Костянтин Кравець, 2018 року на продажу місячних проїзних на напрям "Тарасівка-Київ" "працює 1! тільки каса 101".

"Час її (каси. - Ред.) роботи з 7:00 до 18:30 і пронизаний таким шквалом всяких технічних перерв та інших "Вийшла! Скоро буду", що застати касира на місці екстраскладно. (( Ще момент - касир ножицями вирізає на кожному проїзному тариф, який не інакше як знущально становить 208 гривень і 7 копійок)) ножицями! Карл! Хвилин п`ть на кожного в черзі. 15 хвилин на морозі. Раз на місяць проводиться така процедура", - написав він.

І продовжив: "Електронні мультипаси? У Києві? В 21-му столітті? Ні! Чи не чули! І ще питання - а навіщо на цьому проїзному моє прізвище та ініціали? Ніхто ніколи з усіх зустрічних, які пропускають на електричку жінок в тілі не поцікавився ними. І якщо я віддам проїзний дружині, наприклад, а сам залишуся вдома, то чому вона не може ним скористатися?"

Свій пост користувач адресував як своїм читачам, так і особисто міністру інфраструктури. На це один з читачів соцмережі зауважив: "Знайшов, кого затегнути)) У нього ж категорії космічного масштабу, а ти з якимись ножицями пристав...".

Не минуло й п'яти хвилин після цього коментаря, як міністр відреагував на скаргу і пообіцяв розглянути її.

Зараз ви читаєте новину «Українці скаржаться Омеляну на Укрзалізницю через Фейсбук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути