понеділок, 17 листопада 2008 10:52

Учені назвали Путіна чесним за рисами обличчя

Британські учені представили зображення людини з найчеснішим обличчям. Зображення було отримане на основі опитування, яке провела команда фахівців, що працюють в Кентському університеті. Респондентів просили назвати риси, характерні для чесних і не заслуговуючих довіри осіб.

У опитуванні брало участь більше ста людей. Як пише Times, серед ознак чесних людей називали кругле лице, маленький ніс і відсутність рослинності на обличчі. Обличчя з чіткою лінією щелепи і широко посадженими очима респонденти назвали не заслуговуючими довіри.

Telegraph детальніше описує зовнішність чесної людини. У нього повинні бути м"якша лінія щелепи, тонші брови, очі повинні бути круглішими і більшими, ніс витонченішої форми, рот більший, а губи тонші, ніж у нечесної людини. Чітко обкреслена форма обличчя і щелепи, густі брови, більш "закриті" і широко розставлені очі, тьмяний погляд, широке перенісся, маленький рот з пухкими губами і тьмяний колір обличчя, - ці ознаки характеризують нечесну людину, повідомляє "Newsru.com".

На основі результатів дослідження була проведена класифікація політиків. Наприклад, новообраний президент США Барак Обама відноситься до типажу нечесної людини - через форму щелепи і особи, а також через тонкі брови. Що стосується британських політиків, то сумнів в чесності викликає обличчя прем"єр-міністра Гордона Брауна, тоді як найбільшої довіри заслуговує обличчя лідера консерваторів Девіда Кемерона.

З російських політиків до типажу чесної людини можна віднести прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Учені назвали Путіна чесним за рисами обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути