четвер, 13 жовтня 2011 14:55

У жіноче таксі поставили міні-бар і манікюрний столик

У жіноче таксі поставили міні-бар і манікюрний столик

У французькій столиці з'явилось "Таксі для дам", яке обслуговує виключно жінок.

З червня цього року в одному з найбільших мегаполісів Європи з'явилась нова таксомоторна компанія - "Таксі для дам", автомобільний парк якої складається з кебів, що тепер розвозять виключно клієнток. За словами власниці фірми Малікі Монтани, ідея з "деякими доробками" була запозичена в лондонських Pink Ladies Cabs.

По-перше, на роботу в нову фірму приймаються водії-чоловіки, а не представниці прекрасної статі, як прийнято в подібних службах в інших країнах. У машині встановлений GPS-передавач, так що в будь-який момент можна відстежити місце розташування транспортного засобу. Водії також повинні відправляти СМС-повідомлення оператору, коли саджають і висаджують пасажира.

Крім того, автомобілі паризької фірми розфарбовані не в "жіночний" рожевий колір, а в сріблястий. У пасажирській частині салону встановлений телевізор з програвачем компакт-дисків. Є там і міні-бар, і навіть невеликий манікюрний столик. Пасажир відділений від водія міцним склом, але при необхідності поговорити з шофером можна, включивши мікрофон, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Наше таксі розраховане на всі вікові категорії - від підлітків до бізнес-леді", - повідомила Монтян.

У межах міста вартість поїздки в один кінець на жіночому таксі складе 28 євро - майже на євро дешевше, ніж у звичайних таксі. Спеціально для любительок робити покупки є послуга "Шопінг": за 150 євро на дві години вони отримають персонального водія з машиною. І нарешті, ті, хто з комфортом хоче пересуватись по Парижу, можуть оформити абонемент за 750 євро, і тоді протягом року в потрібний час біля будинку їх чекатиме кеб з привітним водієм.

Зараз ви читаєте новину «У жіноче таксі поставили міні-бар і манікюрний столик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути