Ексклюзиви
неділя, 29 травня 2011 12:01

Івано-франківські "упівці" та "дивізійники" їздять безкоштовно в таксі з нагоди Дня Героїв

Івано-франківські "упівці" та "дивізійники" їздять безкоштовно в таксі з нагоди Дня Героїв

З ініціативи депутата Івано-Франківської міської ради від ВО "Свобода" Віталія Бурка сьогодні у День Героїв ветерани УПА та дивізії "Галичина" безкоштовно користуватмуться послугами перевезення міських таксі. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".

"Послуга допоможе учасникам бойових дій, воякам УПА та "дивізійникам" взяти участь у святкуваннях Дня героїв, відвідати родичів та бойових побратимів", - пояснив свою позицію Віталій Бурко.

Зазначимо, звернення до перевізників з цього приводу підписав секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків. Воно адресувалось службам таксі "Галичина" (15-53), "Спартак" (15-78), "Мерседес-таксі" (15-51), "Фортуна" (15-56) та "Явір" (15-54), керівники яких погодились 29 травня в межах міста безкоштовно перевозити ветеранів УПА та "дивізійників".

Голова Братства ОУН-УПА Карпатського краю Фотій Володимирський позитивно оцінює таку ініціативу і вважає, що міська влада подбала про ветеранів.

"І вояки УПА і "дивізійники" уже поважного віку і відповідно нам важко ходити пішки чи пересідати з маршрутки на маршрутку, тому само собою зрозуміло, що безкоштовний проїзд в таксі дасть змогу комфортніше почуватися у цей день", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Івано-франківські "упівці" та "дивізійники" їздять безкоштовно в таксі з нагоди Дня Героїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути