Ексклюзиви
пʼятниця, 18 лютого 2011 13:59

У Запоріжжі дві тисячі городян сидять у холодних квартирах

У Запоріжжі дві тисячі городян сидять у холодних квартирах

У Заводському районі Запоріжжя через порив трубопроводу близько 2 тисяч місцевих жителів залишилися без централізованого теплопостачання.

"У п'ятницю, 18 лютого, о 3.00 у підвалі одного з будинків Заводського району Запоріжжя стався порив труби теплопостачання. У результаті на період проведення аварійних робіт від теплопостачання відключені 472 квартири в 3-х дев'ятиповерхових будинках і 3-х двоповерхових. Таким чином, без тепла на даний момент залишаються близько 2 тисяч осіб", - повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на ГУ МНС.

У прес-службі зазначили, що на місці аварії проводиться відкачка води з підвалу, після цього і почнуться ремонтні роботи.

Нагадаємо, біля київської станції метро "Оболонь" у вівторок, 16 лютого, вдень стався прорив магістральної труби системи опалення діаметром 400 мм. Тоді 84 будівлі залишилися без теплопостачання.

Ця магістральна труба забезпечувала безперебійним постачанням гарячої води та опалення 84 об'єкти району. З яких: 49 - житлові будинки, 24 - адміністративні об'єкти, в тому числі 25-ДПЧ, 4 - поліклініки, 4 - дитячі сади, 3 - загальноосвітні школи.

17 лютого прорив стався на магістральній теплотрасі діаметром 300 мм в Дніпровському районі столиці на вулиці Чудновського.

Без централізованого опалення та гарячої води залишилися 53 об'єкти. З них - 41 житловий багатоповерховий будинок, 5 адміністративних будівель, 4 загальноосвітні школи та 3 дитячих садка.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі дві тисячі городян сидять у холодних квартирах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути