Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2021 05:05

У яких знаків розпочинається період везіння - астрологиня

У яких знаків розпочинається період везіння - астрологиня
Колишні травми можуть заважати вільно пересуватися. Бережіть суглоби та зв'язки під час тренувань. Фото: pixabay.com

27 липня намагайтеся не переїдати і не допускайте зневоднення організму. Основу раціону у цей час мають складати овочі та фрукти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зверніться до стоматолога, - говорить астрологиня. – Видалення та протезування зубів пройде добре. Зробіть профілактику захворювання ясен. Стережіться травмування очей. Спостерігатиметься зниження гостроти зору. Подбайте про добре освітлення робочого місця. Частіше давайте ногам відпочинок. Колишні травми можуть заважати вільно пересуватися. Бережіть суглоби та зв'язки під час тренувань. Період везіння розпочнеться у Тельців, Раків і Водоліїв. Вдаватиметься те, що раніше було не під силу. Не бійтеся перешкод. Упевнено рухайтеся до своєї цілі. Здоров'я та сили допоможуть досягти позитивного результату".

Овен

Спостерігатиметься тенденція до зниження кров'яного тиску. Гіпотонікам слід подбати про себе. Можливі запаморочення.

Телець

Розпочніть лікування гаймориту й риніту. Добрий результат дадуть фізіотерапевтичні процедури. Знаходьте час на тривалі піші прогулянки.

Близнюки

Завітайте до сауни. Поплавайте у прохолодній воді басейну. Контраст температур викликатиме відчуття бадьорості та омолодження.

Рак

Збільшиться кількість хворих на астму. Намагайтеся не провокувати алергійних реакцій. Не підбирайте нової косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Лев

Відмовтеся від страв, що подразнюють слизову шлунку. Не провокуйте появи виразкових процесів. Пийте настої цілющих трав.

Діва

Організм потребуватиме додаткового зволоження. Пийте протягом дня чисту воду. Більше часу проведіть у ванні.

Терези

Самопочуття покращується. Хвороби відступатимуть. Підтримуйте здоровий спосіб життя. По можливості відмовтеся від ліків.

Скорпіон

Відчуватиметься оніміння у кінцівках. Частіше турбуватимуть судоми. Пильнуйте на воді. Стимулюйте повноцінний кровообіг. Починайте ранок з контрастного душу.

Стрілець

Турбуватимуть наслідки після перенесених застуди й грипу. Активно боріться з сухим кашлем. Стимулюйте виділення мокротиння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: +33°С і дощі з грозами: як іще погода випробовуватиме українців

Козеріг

З'їдайте за один прийом їжі половину звичної порції. Їжте частіше й помалу. Уповільнюватиметься процес перетравлювання і засвоєння продуктів.

Водолій

Несприятливий день для перших сексуальних контактів нової пари. Є тенденція до загального зниження гормонального фону. Спроба може бути невдалою.

Риби

Підберіть собі оздоровчу програму. Добрий час для активізації внутрішніх сил організму. Заняття розпочніть наступного дня.

Протягом тижня з 26 липня по 1 серпня відкриєте у собі нові таланти. Астрологиня пояснила, чому відпустку краще перенести на кінець літа.

Зараз ви читаєте новину «У яких знаків розпочинається період везіння - астрологиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути