Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 11:45

У яких знаків погіршиться здоров'я – медичний гороскоп на 12 травня

У яких знаків погіршиться здоров'я – медичний гороскоп на 12 травня
Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся. Фото: pixabay.com

12 травня не варто споживати ранню полуницю і молоду картоплю. Почастішають отруєння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Стережіться травм голови, - каже Олена Максимова. – Хто страждає від мігреней, тим треба негайно звернутися до лікаря. Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся. Не носіть чужого взуття. Стежте за гігієною ніг. Почніть обстеження за перших проявів грибкових інфекцій. Завітайте у тренажерний зал і басейн. Якщо грошей на абонемент бракує, а повернути себе у форму кортить, розпочніть день із пробіжки. Це покращить фігуру і самопочуття".

Овен

Остерігайтеся різких незручних рухів. Можливе защемлення нервових закінчень. Хворим на радикуліт слід бути особливо обережними.

Телець

Підвищується крихкість зубної емалі. Можуть випадати пломби. Користуйтеся захисними зубними пастами. Відвідання стоматолога відкладіть на пару днів.

Близнюки

Через постійне емоційне перевантаження погіршується сон. Ви стаєте занадто дратівливі. Попийте заспокійливе. Приймайте зранку контрастний душ.

Рак

Підбирайте собі окуляри. Частіше робіть перерви під час роботи з комп'ютером. Потурбуйтеся про повноцінне освітлення робочого місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 10-16 травня: коли краще шукати нову роботу

Лев

Невдалий час для початку лікування хвороб хребта. Незвичні фізичні навантаження можуть зашкодити здоров'ю. Слідкуйте за своєю поставою.

Діва

Уповільнюється обмін речовин. Гірше перетравлюватиметься їжа. Знижуйте калорійність страв. Відвідайте сауну.

Терези

Самопочуття буде непогане. Проте можуть з'являтися проблеми зі здоров'ям. Запишіться до дерматолога. Не зловживайте косметикою.

Скорпіон

Погіршується кровопостачання мозку. Можливі проблеми з пам'яттю. Важче зосередитися на роботі. Ведіть активний спосіб життя.

Стрілець

Хворі на дискінезію жовчовивідних шляхів почуватимуться гірше. Намагайтеся вилучити з раціону жирні та смажені страви. Уникайте стресів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні прикмети 12 травня. Сьогодні дізнаємося, чи буде посуха

Козеріг

Цього дня лікарі можуть змінити поставлений раніше діагноз. Не розпочинайте нового курсу лікування без повторної перевірки аналізів.

Водолій

Турбуватимуть болі в кишечнику. Можливе здуття живота. Нагадає про себе дисбактеріоз. Займіться очищенням системи травлення.

Риби

Загострюються проблеми шкіри. Підвищується її жирність. Не видаляйте самостійно прищі та чиряки. На обличчі залишаться шрами.

12 травня дефіциту коштів не буде. Гроші надходитимуть вчасно. Можливі додаткові прибутки.

Зараз ви читаєте новину «У яких знаків погіршиться здоров'я – медичний гороскоп на 12 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути