пʼятниця, 30 грудня 2011 15:25

У Вінниці 100 пар Дідів Морозів та Снігурок "захопили" громадський транспорт
26

Фото: Фото: Тетятна Щербатюк

30 грудня у Вінниці для пасажирів громадського транспорту молодь приготувала сюрприз. Протягом дня їх вітали 100 пар Дідів Морозів та Снігурок. Ними попрацювали 200 студентів.

За словами начальника відділу у справах молоді та туризму Руслана Анфілова, таку акцію проводять студенти-волонтери вінницьких навчальних закладів.

"Даємо їм календарики від міського голови та цукерки для малечі. Костюми орендуємо. Їздять по всім маршрутам трамваїв і тролейбусів протягом дня. Працюють у три зміни. Перша - зранку, друга - в обід, третя - після обіду", - сказав він.

Спочатку студенти зібрались у концертному залі "Райдуга", де їм видали костюми та подарунки. Далі розприділили всіх за різними маршрутами.

Дід Мороз і Снігурка вітали з Новим роком всіх пасажирів, які заходили у салон громадського транспорту. Дітям, які розповідали віршик або співали пісеньку, дарували солодощі і календарики. В одному з тролейбусів розказати вірш про Новий рік захотіла 35-річна жінка. Всі їй аплодували. А Дід Мороз зі Снігуркою подарували цукерку.

Іноді пісні співали разом з пасажирами. Найчастіше - "В лесу родилась елочка". Їхали зазвичай 1-2 зупинки, потім пересідали в наступний вагон. На вулиці найактивніше їх зустрічали водії машин, які весь час сигналили їм і привітно махали руками.

"А в кого замовляти сніг на Новий рік?", - жартували дорослі.

Найбільше раділи привітанням діти, молодь і пенсіонери. Люди середнього віку сприймали такий захід спокійно, але з посмішкою. І завжди вітали казкових персонажів у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці 100 пар Дідів Морозів та Снігурок "захопили" громадський транспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути