понеділок, 22 червня 2009 10:10

У Венесуелі заарештували одного з найрозшукуваніших мафіозі

У Венесуелі заарештували одного з найрозшукуваніших мафіозі
Венесуельська поліція заарештувала в Каракасі ватажка сицилійської мафії, який входить до першої п"ятірки найрозшукуваніших в Європі злочинців. Про це повідомив міністр внутрішніх справ латиноамериканської республіки Тарек ель Аїссамі.

Мова йде про 63-річного Сальваторе Мічелі, "який займався контрабандою героїну, морфію і кокаїну". Мафіозі був оголошений Італією в міжнародний розшук в 2001 році.

За словами глави МВС, Мічелі, щоб змінити зовнішність, зробив декілька пластичних операцій, проте його все одно вдалося виявити "в результаті успішної операції венесуельської поліції".

"Ми проінформували про затримання італійську владу, акредитовану у Венесуелі, і по вказівці президента Уго Чавеса почали процес депортації", - сказав Тарек ель Аїссамі.

Він підкреслив, що арешт небезпечного мафіозі став можливим "завдяки вивіреній політиці уряду Уго Чавеса в боротьбі з наркотрафіком і організованою злочинністю", передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У Венесуелі заарештували одного з найрозшукуваніших мафіозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути