четвер, 25 березня 2010 18:38

У Великій Британії кіт воскрес із мертвих (ФОТО)

Дев"ять місяців тому британець Анджело Петрільйо знайшов свого рудого кота Елфі на дорозі, вбитим автомобілем.

Чоловік поховав, як він вважав, рештки тваринки неподалік свого будинку і навіть написав на могильній дошці котове ім"я. Проте сьогодні вони з дружиною розповіли про дивний телефонний дзвінок, що повернув Елфі в їхнє життя.

39-річний Анджело Петрільйо і його дружина Кеті переїхали та завели собі іншого рудого кота - Фредді, - аж раптом колишні сусіди повідомили їм вражаючу новину.

"Вони сказали, що рудий кіт намагався пробратись до нашого старого будинку, через передні та задні двері, і вони подумали, що то наш, - каже Анджело, що працює в енергетичній компанії. - Але ми сказали, що Фредді спить з нами, і то має бути якась помилка. Тоді сусіди сказали, що кіт намагався залізти у спальню через вікно, як зазвичай роблять наші. Ми з дружиною переглянулись, і вона спитала: "Ти впевнений, що тоді поховав саме Елфі?". Я відповів, що так, це дійсно був він.

Далі, за свідченням сусідів, кіт залишився біля будинку на цілу ніч, жалібно нявкаючи. І лише тоді 35-річна Кеті, яка працює у винній компанії, засумнівалась. Вона повернулась до старого будинку й упізнала у коті Елфі, що воскрес із мертвих. Кіт був без нашийника, але погладшав, тож Кеті вважає, що його хтось підгодовував.

Родина вживила обом своїм котам мікрочіпи, щоб більше не загубити жодного з них.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії кіт воскрес із мертвих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути